Keď vám zostanú od včera varené zemiaky a nechcete ich vyhodiť. Nemusíte sa báť, že boli s mliekom alebo aj s maslom, to vôbec nevadí. Pridáte iba múku a spracujete, vytvarujete tenké lokše, ktoré som zvykla piecť na starej platni, ale dnes ich pečiem len na suchej panvici. Síce sú iné ako z platne, ale sú aj fantastické.
Keď vám zostanú od včera varené zemiaky a nechcete ich vyhodiť. Nemusíte sa báť, že boli s mliekom alebo aj s maslom, to vôbec nevadí. Pridáte iba múku a spracujete, vytvarujete tenké lokše, ktoré som zvykla piecť na starej platni, ale dnes ich pečiem len na suchej panvici. Síce sú iné ako z platne, ale sú aj fantastické.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste