Niekedy je vhodné odľahčiť náš žalúdok od mäsa. Ak máme vegetariánske hlavné jedlo, zvyknem pripravovať placky z rôznej zeleniny, napríklad z karfiolu, z brokolice, z mrkvy alebo zo zeleru, či šošovice. S cibuľkou alebo s cesnakom a niekedy do placiek pridám aj natrhané kuracie mäso (zvyčajne pridávam vtedy, keď som varila kurací vývar z kostí - kosti oberiem a prihodím mäsko), ale vôbec tam nechýba. Autor: Morjana
Niekedy je vhodné odľahčiť náš žalúdok od mäsa. Ak máme vegetariánske hlavné jedlo, zvyknem pripravovať placky z rôznej zeleniny, napríklad z karfiolu, z brokolice, z mrkvy alebo zo zeleru, či šošovice. S cibuľkou alebo s cesnakom a niekedy do placiek pridám aj natrhané kuracie mäso (zvyčajne pridávam vtedy, keď som varila kurací vývar z kostí - kosti oberiem a prihodím mäsko), ale vôbec tam nechýba. Autor: Morjana
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste