Zo záhrady domáci zeler, domáce nakladané uhorky a tiež domáce jabĺčko. Čo z týchto surovín? Voľba bola hneď jasná, vznikla z toho vynikajúca zelerová nátierka. Ja by som ju jedla aj bez chleba, vidličkou. S domácou paradajkou a paprikou je najlepšia. Striedala som už rôzne druhy syrov, ale klasický eidam je najlepší.
Zo záhrady domáci zeler, domáce nakladané uhorky a tiež domáce jabĺčko. Čo z týchto surovín? Voľba bola hneď jasná, vznikla z toho vynikajúca zelerová nátierka. Ja by som ju jedla aj bez chleba, vidličkou. S domácou paradajkou a paprikou je najlepšia. Striedala som už rôzne druhy syrov, ale klasický eidam je najlepší.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste