Nebíčko v papuľke. Ten, kto miluje mak si určite príde na svoje. Dokonca krásne vyzerá, keďže sa vrstvy vo vnútri striedajú. Tento cheesecake neobsahuje klasický sušienkový základ, ale cesto z masla, ktoré je po upečení krásne jemné a šťavnaté vďaka "šťave", ktorá sa počas pečenia uvolní z tvarohovej náplne. Mak som použila nemletý, máme radi, keď to pod zubami jemne chrumká. Autor: Karambola
Nebíčko v papuľke. Ten, kto miluje mak si určite príde na svoje. Dokonca krásne vyzerá, keďže sa vrstvy vo vnútri striedajú. Tento cheesecake neobsahuje klasický sušienkový základ, ale cesto z masla, ktoré je po upečení krásne jemné a šťavnaté vďaka "šťave", ktorá sa počas pečenia uvolní z tvarohovej náplne. Mak som použila nemletý, máme radi, keď to pod zubami jemne chrumká. Autor: Karambola
Zaujímavý a tak dobrý. Presne takýmto spôsobom by som mohla opísať zebrovaný cheesecake, ktorý sa po upečení okamžite zjedol. Veľký úspech mal nielen krém z tvarohu a mascarpone, ale aj jemné maslové cesto.
Po úplnom schladnutí (najlepšie je, keď chladne celú noc v chladničke) nakrájajte cheesecake na rezy, ozdobte podľa vlastnej fantázie a podávajte. Máte chuť na cheesecake, ale nechce sa vám piecť? Vyskúšajte recept na tento nepečený s jahodami, ktorý zmizne do 10 minút.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste