Dnes som vymyslela k obedu zdravší variant karfiolu. Trojobal klasický - hladká múka, rozšľahané vajíčka a strúhanka. Obaľovala som 2x, aby som mala hrubší obal. Klasické vyprážanie v rozpálenom oleji som vymenila za pečenie v rúre. Karfiol dať na papierom vyložený plech, jemne som ho postriekala olivovým olejom a piekla som na 200 stupňov dozlatista. Krásne chrumká pod zubami a pretože karfiol milujem na rôzne spôsoby, toto bola topka. K tomu varené zemiaky s opraženou cibuľkou na masle. Autor: Karambola
Dnes som vymyslela k obedu zdravší variant karfiolu. Trojobal klasický - hladká múka, rozšľahané vajíčka a strúhanka. Obaľovala som 2x, aby som mala hrubší obal. Klasické vyprážanie v rozpálenom oleji som vymenila za pečenie v rúre. Karfiol dať na papierom vyložený plech, jemne som ho postriekala olivovým olejom a piekla som na 200 stupňov dozlatista. Krásne chrumká pod zubami a pretože karfiol milujem na rôzne spôsoby, toto bola topka. K tomu varené zemiaky s opraženou cibuľkou na masle. Autor: Karambola
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste