Sezóna ríbezlí je v plnom prúde a tak vám dnes prinášam recept na tento osvedčený tradičný koláč, v ktorom sa kombinuje nadýchanosť piškóty, ríbezle a lahodný snehu. Celý koláč vyzerá, akoby vrstvu ovocia zasypal sneh a chutí rovnako výborne. Doslova sa rozplýva na jazyku. Navyše jeho príprava je jednoduchá a rýchla. Ovocie sa nepridáva do cesta ale len do snehu.
Sezóna ríbezlí je v plnom prúde a tak vám dnes prinášam recept na tento osvedčený tradičný koláč, v ktorom sa kombinuje nadýchanosť piškóty, ríbezle a lahodný snehu. Celý koláč vyzerá, akoby vrstvu ovocia zasypal sneh a chutí rovnako výborne. Doslova sa rozplýva na jazyku. Navyše jeho príprava je jednoduchá a rýchla. Ovocie sa nepridáva do cesta ale len do snehu.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste