Ak máte chuť na ľahký a pritom chutný obed, tento zapečený baklažán je tou najlepšou voľbou. Hotový je takmer okamžite, pričom vás perfektne zasýti. Pre mňa je toto jeden z najobľúbenejších receptov, ktoré robím v lete na pravidelnej báze. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Ak máte chuť na ľahký a pritom chutný obed, tento zapečený baklažán je tou najlepšou voľbou. Hotový je takmer okamžite, pričom vás perfektne zasýti. Pre mňa je toto jeden z najobľúbenejších receptov, ktoré robím v lete na pravidelnej báze. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Zapečený baklažán je chrumkavý a šťavnatý. V kombinácii s mletým mäsom je skutočne dokonalý. Ak by ste nemali baklažán, pokojne ho môžete nahradiť cuketou, pričom do zmesi môžete pridať aj rôzne suroviny navyše, napríklad mozarellu, eidam či dokonca olivy.
Baklažán môžete podávať samostatne, prípadne k nemu naservírujte varené zemiaky. Máte radi baklažán a potrebovali by ste ďalšie tipy na to, ako ho spracovať? Vyskúšajte recept na tento, ktorý je plnený tvarohom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste