Palacinky na slano robím len občas, no keď sa do nich pustím, zvyčajne stavím na tento recept, ktorý sa vždy teší veľkej obľube. Plnené sú kuracím mäsom a šampiňónmi, pričom ich zalievam bešamelom a tesne pred zapečením ich posypem tvrdým syrom. Jednoduchý, no pritom dokonalý obed, ktorý určite musíte vyskúšať.
Palacinky na slano robím len občas, no keď sa do nich pustím, zvyčajne stavím na tento recept, ktorý sa vždy teší veľkej obľube. Plnené sú kuracím mäsom a šampiňónmi, pričom ich zalievam bešamelom a tesne pred zapečením ich posypem tvrdým syrom. Jednoduchý, no pritom dokonalý obed, ktorý určite musíte vyskúšať.
Nikdy som nebola príliš veľkým fanúšikom slaných palaciniek. Vždy ma lákali skôr tie sladké, ktoré som servírovala buď ako klasický obed, alebo ako dezert. Všetko sa zmenilo, až keď som vyskúšala tento recept, ku ktorému sa neustále vraciam.
Zapekané palacinky si môžete pokojne pripraviť aj na sladko. Skvelý recept na takúto verziu so smotanovou náplňou nájdete tu.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste