Jahodový krémeš som robila poprvýkrát a môžem povedať, že sa hneď vydaril. Kombinuje ľahučký krém, krehké vrstvy cesta a sladké jahody, ktoré mu dodávajú sviežosť a farbu. Ideálny je na nedeľné popoludnie, oslavu alebo len tak, keď máte chuť na niečo sladké. Autor: Nikuš Domankušová
Jahodový krémeš som robila poprvýkrát a môžem povedať, že sa hneď vydaril. Kombinuje ľahučký krém, krehké vrstvy cesta a sladké jahody, ktoré mu dodávajú sviežosť a farbu. Ideálny je na nedeľné popoludnie, oslavu alebo len tak, keď máte chuť na niečo sladké. Autor: Nikuš Domankušová
Najlepšie na tomto krémeši je to, že sa dá pripraviť vopred a chutí ešte lepšie po odležaní. Krém sa krásne spojí s plátmi cesta a jahody pustia svoju arómu, ktorá vonia po celej kuchyni.
Pred podávaním môžete krémeš posypať práškovým cukrom. Chcete si upiecť ešte nejakú klasiku? Vyskúšajte napríklad tieto punčové rezy.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste