NajRecept.sk Čásť dňa Obed, Hlavné jedlo Vyskúšajte recept na cestoviny s kyslou smotanou a slaninou iba za 15 minút.
Vyskúšajte recept na cestoviny s kyslou smotanou a slaninou iba za 15 minút.
Vyskúšajte recept na cestoviny s kyslou smotanou a slaninou iba za 15 minút.
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: NajLucka

Objavte, aké ľahké a rýchle môže byť pripraviť gurmánsky pokrm vo vašej kuchyni! Tento jednoduchý recept vám predstaví cestoviny v bohatej omáčke z kyslej smotany, doplnené chrumkavou slaninou, ktorá pridáva dokonalú chuť a textúru. Všetko je hotové počas iba 15 minút, čo z tohto receptu robí ideálnu voľbu pre rýchlu večeru po náročnom dni. Vychutnajte si kombináciu jemnej krémovosti a údeného nádychu, ktoré spoločne vytvárajú neodolateľný pokrm. Pripravte sa, že sa stanú vašimi novými obľúbenými cestovinami na každý deň!

NajLucka NajLucka    ·   16.11.2023

Vyskúšajte recept na cestoviny s kyslou smotanou a slaninou iba za 15 minút.

Objavte, aké ľahké a rýchle môže byť pripraviť gurmánsky pokrm vo vašej kuchyni! Tento jednoduchý recept vám predstaví cestoviny v bohatej omáčke z kyslej smotany, doplnené chrumkavou slaninou, ktorá pridáva dokonalú chuť a textúru. Všetko je hotové počas iba 15 minút, čo z tohto receptu robí ideálnu voľbu pre rýchlu večeru po náročnom dni. Vychutnajte si kombináciu jemnej krémovosti a údeného nádychu, ktoré spoločne vytvárajú neodolateľný pokrm. Pripravte sa, že sa stanú vašimi novými obľúbenými cestovinami na každý deň!

15 min
Čas prípravy
15 min
Čas varenia
Suroviny
150 g
oravská slanina (šunka, párok, klobása, ...)
1 téglik
kyslá smotana
1 strúčik
cesnak
kúsok
maslo
100 g
tavený syr
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ, korenie
podľa chuti
petržlenová vňať
Postup receptu
Vytlačiť
15 min
Čas prípravy
15 min
Čas varenia
  1. Cestoviny si pripravíme tradičným spôsobom varením vo vode so soľou.
  2. Na panvici rozpustíme trochu masla a na ňom opečieme slaninu spoločne s cibuľou dozlatista.
  3. Keď budú cestoviny uvarené, zmiešame ich v panvici so slaninou a cibuľou. Potom primiešame tavený syr a kyslú smotanu, do ktorej sme pridali pretlačený cesnak, korenie a soľ.
  4. Všetko dôkladne premiešame priamo na panvici a je pripravené na podávanie.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár