Rybu robím výhradne na Vianoce, ale ak príde veľká chuť, doprajem si aj počas roka. Tentokrát som vyprážala kapra v klasickom trojobale - hladká múka, vajíčko a strúhanka. Kapra je teraz veľmi ťažko zohnať, preto ak máte zásoby v mrazničke, tak šup s nimi na panvicu. Ak chcem, aby bol obal chrumkavejší, obaľujem to viackrát vo vajíčku a strúhanke. Podávala som to so zemiakovým šalátom, ale viem, že to nie je príliš zdravá pochúťka, ale veľmi chutná. Autor: HeMiShEk
Rybu robím výhradne na Vianoce, ale ak príde veľká chuť, doprajem si aj počas roka. Tentokrát som vyprážala kapra v klasickom trojobale - hladká múka, vajíčko a strúhanka. Kapra je teraz veľmi ťažko zohnať, preto ak máte zásoby v mrazničke, tak šup s nimi na panvicu. Ak chcem, aby bol obal chrumkavejší, obaľujem to viackrát vo vajíčku a strúhanke. Podávala som to so zemiakovým šalátom, ale viem, že to nie je príliš zdravá pochúťka, ale veľmi chutná. Autor: HeMiShEk
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste