Rezeň jedine z krkovičky. To som počula od môjho kamaráta a musím uznať, že: presne :) alebo ešte z kuracieho stehenného rezňa...inak je to nemastné-neslané....a suché, hlavne... Bože, už teraz som znova z toho dostala hlad. Určite vyskúšajte v nedeľu na obed, budete sa olizovať až za ušami. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Rezeň jedine z krkovičky. To som počula od môjho kamaráta a musím uznať, že: presne :) alebo ešte z kuracieho stehenného rezňa...inak je to nemastné-neslané....a suché, hlavne... Bože, už teraz som znova z toho dostala hlad. Určite vyskúšajte v nedeľu na obed, budete sa olizovať až za ušami. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Môj blog: Vaření s Tomem
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste