NajRecept.sk Mäso Mleté mäso Karbonátky Vynikajúca obmena klasických rezňov. Vyprážaný mletý rezeň so syrom.
Vynikajúca obmena klasických rezňov. Vyprážaný mletý rezeň so syrom.
Recept Vynikajúca obmena klasických rezňov. Vyprážaný mletý rezeň so syrom.
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Mineralka

Fantastický šťavnatý mletý rezeň, ktorý poteší aj tých najnáročnejších maškrtníkov. Ak vám už nestačí na nedeľný obed klasika, odporúčam pripraviť tieto vynikajúce netradičné rezne. Autor: Mineralka

Mineralka Mineralka    ·   13.10.2020

Vynikajúca obmena klasických rezňov. Vyprážaný mletý rezeň so syrom.

Fantastický šťavnatý mletý rezeň, ktorý poteší aj tých najnáročnejších maškrtníkov. Ak vám už nestačí na nedeľný obed klasika, odporúčam pripraviť tieto vynikajúce netradičné rezne. Autor: Mineralka

20 min
Čas prípravy
35 min
Čas varenia
Suroviny

Základ:

500 g
mleté mäso
400 g
tvrdý syr
2 ks
vajce
soľ
korenie

Na obalenie:

vajce
strúhanka

Na vyprážanie:

olej
Postup receptu
Vytlačiť
20 min
Čas prípravy
35 min
Čas varenia
  1. Mäso, syr, vajcia, soľ a korenie zmiešame v miske.
  2. Vypracujeme homogénnu hmotu, z ktorej ručne tvarujeme rezne o veľkosti dlane.
  3. Tie obalíme najprv v strúhanke, potom v rozšľahaných vajciach a znovu v strúhanke.
  4. Po vysmažení zostane rezeň pekne šťavnatý. Vyprážame dozlatista.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár