Upečte si chutnú čučoriedkovú buchtu, ktorá vďaka tvarohu zostane vláčna aj po niekoľkých dňoch. Na jej prípravu vám bude stačiť zopár základných surovín a čerstvé alebo sterilizované ovocie. Autor: Jaroslava Fišarová
Upečte si chutnú čučoriedkovú buchtu, ktorá vďaka tvarohu zostane vláčna aj po niekoľkých dňoch. Na jej prípravu vám bude stačiť zopár základných surovín a čerstvé alebo sterilizované ovocie. Autor: Jaroslava Fišarová
Buchty a bublaniny patria medzi obľúbené dezerty, pretože sú rýchle a dajú sa pripraviť na nespočetne veľa rôznych spôsobov. Okrem ovocia ako sú čučoriedky, jahody alebo maliny môžete experimentovať napríklad aj s tvarohom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste