Jemný, šťavnatý a nadýchaný. Na stole bol do necelej hodiny. Rodina si na ňom pochutila a hneď si pýtala prídavok. Spojenie sladkého cesta s karamelovým pudingom a mierne kyslastým džemom je dokonalo vyvážená. Určite vyskúšajte. Autor: Alena Borchová
Jemný, šťavnatý a nadýchaný. Na stole bol do necelej hodiny. Rodina si na ňom pochutila a hneď si pýtala prídavok. Spojenie sladkého cesta s karamelovým pudingom a mierne kyslastým džemom je dokonalo vyvážená. Určite vyskúšajte. Autor: Alena Borchová
Cesto mramorového koláča je nadýchané a príjemne sladké. Výborný je preto aj sám o sebe. Ja ho však veľmi rada dopĺňam o kyslastý džem a puding, vďaka ktorým je ešte zaujímavejší. Hrnček, ktorý som použila pri pečení použila, mal 350 ml.
Mramorový koláč nechajte vychladnúť a následne ho môžete servírovať. Okrem tohto koláča robím často aj mramorovú bublaninu s čerstvými malinami, ktorá je taktiež príjemne sladká, nadýchaná a vláčna.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste