Ružičkový kel je jednou z tých ingrediencií, na ktoré mnohí často zabúdajú. Je to však škoda, pretože výborne chutí a dá sa pripraviť na desiatky spôsobov. Ja som ho tentokrát udusila a pridala k nemu opečenú slaninu. Autor: Jana Bednářová
Ružičkový kel je jednou z tých ingrediencií, na ktoré mnohí často zabúdajú. Je to však škoda, pretože výborne chutí a dá sa pripraviť na desiatky spôsobov. Ja som ho tentokrát udusila a pridala k nemu opečenú slaninu. Autor: Jana Bednářová
Dusený ružičkový kel je výborný na obed aj večeru. Hotový ho budete mať takmer okamžite. Sám o sebe sa hodí k rôznym mäsitým pokrmom, ako sú napríklad francúzske rezne alebo kuracie placky, no keď doň pridáte slaninu, spravíte z neho plnohodnotný a sýty chod.
Hotový dusený kel podávame samostatne alebo s akoukoľvek prílohou podľa chuti. Mne sa k nemu najviac hodia varené zemiaky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste