Krehký a hotový takmer okamžite. Na jeho prípravu vám bude stačiť len zopár ingrediencií. Banoffee pie je dokonalý na oslavy alebo dni, keď máte chuť na niečo dobré a sladké. Kombinácia šľahačky s banánmi a karamelom je nezameniteľná a zamilujete si ju na prvé ochutnanie.
Krehký a hotový takmer okamžite. Na jeho prípravu vám bude stačiť len zopár ingrediencií. Banoffee pie je dokonalý na oslavy alebo dni, keď máte chuť na niečo dobré a sladké. Kombinácia šľahačky s banánmi a karamelom je nezameniteľná a zamilujete si ju na prvé ochutnanie.
Banoffee pie je známy aj pod slovenským označením "banánovo-karamelový koláč". Dezert bol dlhé roky populárny najmä v zahraničí, no vďaka svojej skvelej chuti a rýchlej príprave sa dostal pomerne rýchlo aj k nám. Určite ho vyskúšajte. Stojí za to.
Pred podávaním môžete vrch banánovo-karamelového koláča posypať kakaom alebo strúhanou čokoládou. Ak sa rozhodnete pre čokoládu, najlepšia je tmavá, ktorá na smotane nezanikne. Máte chuť ešte na nejaký dobrý nepečený dezert s banánmi? Vyskúšajte túto banánovú tortu s extra šľahačkovým krémom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste