Makové rožky sú mojou srdcovou záležitosťou. Ich príprava je jednoduchá a chuť výborná, vďaka čomu ich mám na stole pravidelne. Základ predstavuje plnka z maku a slivkového džemu, ktorá je perfektná a skvelo dopĺňa krehké cesto. Autor: Jana Jančíková
Makové rožky sú mojou srdcovou záležitosťou. Ich príprava je jednoduchá a chuť výborná, vďaka čomu ich mám na stole pravidelne. Základ predstavuje plnka z maku a slivkového džemu, ktorá je perfektná a skvelo dopĺňa krehké cesto. Autor: Jana Jančíková
Mak sa hodí nielen do kysnutých závinov a rezov, ale aj do mini rožkov, ktoré sú ako stvorené ku káve alebo čaju. Cesto je univerzálne a naplniť ho môžete čímkoľvek. Ak by ste neboli fanúšikmi maku, vhodné sú aj orechy alebo ovocný džem.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste