Masarykove koláčiky sú chutné, sladké a rozplývajú sa na jazyku. Na ich prípravu stačí len zopár základných surovín, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou máte aj vy doma. Autor: Marcela Sácká
Masarykove koláčiky sú chutné, sladké a rozplývajú sa na jazyku. Na ich prípravu stačí len zopár základných surovín, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou máte aj vy doma. Autor: Marcela Sácká
Masarykove koláčiky robím spravidla tak, že z ingrediencií vypracujem cesto, ktoré vytvarujem do valčeka. Z toho následne krájam menšie kolieska, ktoré už len dám na plech a pečiem. Výsledné koláčiky sú výborné a môžete ich pokojne piecť aj bežne počas roka. Nie iba na Vianoce.
Hotové Masarykove koláčiky necháme vychladnúť. Tesne pred podávaním ich môžeme posypať práškovým cukrom. Nerobíme tak však niekoľko dní vopred, pretože cukor by sa roztopil a na koláčikoch by nevyzeral dobre.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste