Linecké koláče som tento rok pripravila na viacero spôsobov. Okrem tých klasických, ktoré som plnila marmeládou, som vytvorila aj tieto ochutené kávou a dekorované kávovým zrnom. Autor: Xénia Portášová
Linecké koláče som tento rok pripravila na viacero spôsobov. Okrem tých klasických, ktoré som plnila marmeládou, som vytvorila aj tieto ochutené kávou a dekorované kávovým zrnom. Autor: Xénia Portášová
Kávové linecké som zlepovala maslovým krémom. Ten spravil z inak jednoduchých vianočných koláčov výborný dezert. Príprava tohto receptu je síce dlhšia ako toho klasického, no rozhodne sa oplatí vyskúšať.
Pre ešte lepší efekt môžeme koláče namiesto tmavej čokolády oblievať bielou. Na tej vynikne kávové zrno oveľa lepšie. Hotové koláčiky skladujeme v uzatvárateľnej nádobe na chladnom mieste, pričom si pri manipulácii dávame pozor, aby z nich neodpadlo kávové zrno.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste