Tieto tvarohové hrebene si vás získajú nielen svojou skvelou chuťou, ale taktiež zaujímavým vzhľadom. Pripravujem ich často počas víkendov a následne servírujem buď na raňajky, alebo poobede ako niečo dobré a sladké ku káve. Určite vyskúšajte. Stoja za to. Autor: Milada Sumková
Tieto tvarohové hrebene si vás získajú nielen svojou skvelou chuťou, ale taktiež zaujímavým vzhľadom. Pripravujem ich často počas víkendov a následne servírujem buď na raňajky, alebo poobede ako niečo dobré a sladké ku káve. Určite vyskúšajte. Stoja za to. Autor: Milada Sumková
Tvaroh dodáva hrebeňom skvelú chuť a šťavnatosť. Zvyčajne ho dochutím vanilkovým a kryštálovým cukrom, no vy doň môžete pokojne pridať škoricu alebo čokoľvek iné podľa svojej chuti. Na oživenie by mohol byť vhodný aj ríbezľový domáci džem, ktorý si môžete urobiť podľa tohto receptu.
Hrebene posypeme práškovým cukrom a môžeme podávať. Tvaroh je vďačná surovina, ktorá nielenže skvelo chutí, ale taktiež sa dá použiť na rôzne spôsoby. Okrem hrebeňov si z neho môžete urobiť aj iné kysnuté koláčiky, ako sú napríklad tieto moravské s majonézou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste