Máte radi nadýchané sladké šišky, no nerobíte ich často, pretože sú príliš ťažké a kalorické? Bola som na tom rovnako, až kým som nevyskúšala tento recept. Šišky sa nevysmážajú, ale pečú, takže nie sú vôbec mastné, a pritom chutia takmer na nerozoznanie od tých tradičných.
Máte radi nadýchané sladké šišky, no nerobíte ich často, pretože sú príliš ťažké a kalorické? Bola som na tom rovnako, až kým som nevyskúšala tento recept. Šišky sa nevysmážajú, ale pečú, takže nie sú vôbec mastné, a pritom chutia takmer na nerozoznanie od tých tradičných.
Šišky pečené v rúre sú skvelým kompromisom v prípade, že toto sladké jedlo milujete, no snažíte sa jesť zdravšie. Cesto je mäkké a príjemne nadýchané, pričom sa dá naplniť akýmkoľvek džemom, krémom, pudingom alebo Nutellou.
Pred podávaním môžete šišky posypať práškovým cukrom. Ak by ste chceli, aby boli ešte zaujímavejšie, ozdobte ich roztopenou čokoládou. Najväčšou výhodou týchto šišiek je najmä to, že v porovnaní s tými vyprážanými chutia čerstvo a dobre aj na druhý deň.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste