Dnes som robila namiesto tradičných oškvarkových pagáčov oškvarkové rožky. Tie boli krásne nalístkované aj bez prekladania, aj keď musím ešte trochu popracovať na ich estetike. To však nič nemení na tom, že ich chuť je skutočne dokonalá. Určite vyskúšajte.
Dnes som robila namiesto tradičných oškvarkových pagáčov oškvarkové rožky. Tie boli krásne nalístkované aj bez prekladania, aj keď musím ešte trochu popracovať na ich estetike. To však nič nemení na tom, že ich chuť je skutočne dokonalá. Určite vyskúšajte.
Oškvarkové pagáče sú u nás klasikou, ktorá sa pripravuje na rôzne oslavy alebo posedenia s blízkymi. Najlepšie chutia čerstvé – hneď v daný deň prípravy, no keď ich budete skladovať v uzatvárateľnej nádobe, vydržia vám aj dva či tri dni.
Hotové oškvarkové rožky nechajte vychladnúť a potom podávajte. Ak by sa vám rožky nepáčili, z cesta môžete pokojne pripraviť aj klasické pagáče. A v prípade, že by ste hľadali o niečo rýchlejšie občerstvenie, môžete vyskúšať recept na oškvarkové pagáče bez kysnutia.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste