Zapekaná cuketa s bešamelom a parmezánom je výborným obedom aj večerou. Podobá sa na lasagne, no v porovnaní s nimi je o niečo zdravšia. Ideálna je tak aj pre tých, ktorí si dávajú pozor na svoju stravu a jedálniček.
Zapekaná cuketa s bešamelom a parmezánom je výborným obedom aj večerou. Podobá sa na lasagne, no v porovnaní s nimi je o niečo zdravšia. Ideálna je tak aj pre tých, ktorí si dávajú pozor na svoju stravu a jedálniček.
Príprava zapekanej cukety nie je náročná. V recepte môžete použiť aj baklažán, čím si vytvoríte pravú taliansku parmigianu. Okrem toho môžete mierne zmeniť aj výber syrov. Kombinácia mozarelly a parmezánu je neodolateľná, no ak by vám niektorý z nich chýbal, pokojne ho nahraďte.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste