Krkovička na cibuli a cesnaku je skvelým obedom a večerou. Pripraviť ju môžete počas bežných aj sviatočných dní. Skvelo zasýti a vďaka výbornej chuti si ju zamiluje úplne každý. Autor: Michaela Žítková
Krkovička na cibuli a cesnaku je skvelým obedom a večerou. Pripraviť ju môžete počas bežných aj sviatočných dní. Skvelo zasýti a vďaka výbornej chuti si ju zamiluje úplne každý. Autor: Michaela Žítková
Príprava tohto obeda alebo večere nie je vôbec náročná, pričom ňou potešíte každého člena rodiny. Mäso stačí len dobre ochutiť a následne ho dať do remosky, ktorá za vás spraví väčšinu práce.
Krkovičku som tentokrát servírovala so šalátom a zemiakovou kašou, ktorú som ochutila soľou, maslom a kurkumou. Ak by sa vám však kašu nechcelo pripravovať, môžete si k mäsu uvariť len zemiaky, na ktoré dáte trochu masla.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste