Nátierka Budapešť je výbornou voľbou ako občerstvenie na Silvestra, rýchle raňajky alebo chutná večera. Doma ju robím pravidelne a vždy sa celá okamžite zje. Autor: Michaela Žítková
Nátierka Budapešť je výbornou voľbou ako občerstvenie na Silvestra, rýchle raňajky alebo chutná večera. Doma ju robím pravidelne a vždy sa celá okamžite zje. Autor: Michaela Žítková
Prípravy na Silvester sú u nás v plnom prúde, preto skúšam pripravovať rôzne nátierky. Medzi ne patrí aj táto nátierka Budapešť, ktorá má vďaka kyslej smotane príjemne krémovú konzistenciu.
Nátierka chutí výborne na čerstvom pečive, domácom chlebe alebo opečenej hrianke. Ideálna je napríklad na raňajky alebo ako jednohubky na oslavy či Silvestra. Veľmi dobre si rozumie aj s čerstvou zeleninou, preto ju k nej nezabudnite servírovať. Vhodná je napríklad červená paprika alebo jarná cibuľka.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste