Krkonošská kaša, známa aj ako nadstavovaná, nás doma vždy zachráni, keď nemáme chuť na iné typy príloh, ako sú varené zemiaky, ryža alebo cestoviny. Jej príprava je rýchla a zároveň dokáže perfektne zasýtiť, takže je ideálna na obed aj večeru. Autor: Jitka Smejkalová
Krkonošská kaša, známa aj ako nadstavovaná, nás doma vždy zachráni, keď nemáme chuť na iné typy príloh, ako sú varené zemiaky, ryža alebo cestoviny. Jej príprava je rýchla a zároveň dokáže perfektne zasýtiť, takže je ideálna na obed aj večeru. Autor: Jitka Smejkalová
Krkonošská či nadstavovaná kaša je univerzálnou prílohou, ktorú môžete podávať k akémukoľvek mäsu alebo k plneným paprikám. Dokonca, výborne vám padne aj samostatne, doplnená len o kyslú kapustu.
Maslo môžete v recepte zameniť aj za bravčovú masť. Myslite ale na to, že masť je výraznejšia ako maslo a ovplyvní výslednú chuť kaše. Ak by bola kaša hustá, pridajte do nej trochu mlieka. Pridávajte ho však opatrne, aby ste ju nerozriedilo až príliš.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste