Ak neviete, čím plniť vianočné pečivo, stavte na Raffaello plnku. Tá je krémová, sladká a výborne doplní aj klasické dezerty či rôzne koláče. Stačiť vám na ňu bude zopár ingrediencií a pár minút z celého dňa. Autor: Margita Markovičová
Ak neviete, čím plniť vianočné pečivo, stavte na Raffaello plnku. Tá je krémová, sladká a výborne doplní aj klasické dezerty či rôzne koláče. Stačiť vám na ňu bude zopár ingrediencií a pár minút z celého dňa. Autor: Margita Markovičová
Raffaello plnka je univerzálna a hodí sa snáď do všetkých vianočných koláčikov. Plniť ňou môžete nielen piškótové rolády alebo iné dezerty, ale pokojne aj menšie pečivo, ako sú linecké koláčiky.
Raffaello krém je výborný a skvelo sa s ním pracuje. Myslite však na to, že jeho súčasťou je maslo, preto musíte koláče, ktoré ním naplníte, skladovať na chladnom mieste. Vďaka tomu si zachová svoju výbornú chuť a vydrží celé sviatky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste