Keď zachutí niečo bezmäsité, skvelo padnú aj marinované šampiňóny so zemiakovou kašou. Ja som k nim následne naservírovala ešte kyslé uhorky, no vhodný je aj zeleninový šalát. Autor: Alena Borchová
Keď zachutí niečo bezmäsité, skvelo padnú aj marinované šampiňóny so zemiakovou kašou. Ja som k nim následne naservírovala ešte kyslé uhorky, no vhodný je aj zeleninový šalát. Autor: Alena Borchová
Marinované šampiňóny majú výraznú chuť, vďaka ktorej nie je jedlo mdlé. Zemiaková kaša sa k nim hodí najviac, ale ak by sa vám ju nechcelo pripravovať, pokojne ju zameňte za varené zemiaky.
Soľ ani korenie už počas varenia šampiňónov nemusíte pridávať. Marináda je dostatočne výrazná sama o sebe. Takto pripravené šampiňóny môžete podávať samostatne, prípadne nimi doplňte grilované či pečené kuracie alebo bravčové mäso.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste