Bryndzovými koláčmi poteším vždy celú rodinu. Nielenže sú veľmi dobré, ale taktiež skvelo zasýtia, takže sú ideálne na raňajky, večeru či ako rýchly snack počas dňa. Cesto je nadýchané a vláčne a v kombinácii s bryndzovou náplňou vytvára dokonalú súhru. Recept je jednoduchý, určite vyskúšajte. Autor: Milada Sumková
Bryndzovými koláčmi poteším vždy celú rodinu. Nielenže sú veľmi dobré, ale taktiež skvelo zasýtia, takže sú ideálne na raňajky, večeru či ako rýchly snack počas dňa. Cesto je nadýchané a vláčne a v kombinácii s bryndzovou náplňou vytvára dokonalú súhru. Recept je jednoduchý, určite vyskúšajte. Autor: Milada Sumková
Slané koláče nerobím príliš často. Doma máme radi skôr tie sladké. Nedávno som si však povedala, že namiesto moravských koláčov, ktoré robím podľa tohto skvelého receptu, vyskúšam tie bryndzové a nemohla som urobiť lepšie.
Upečené koláče nechajte vychladnúť a potom ich môžete rovno servírovať. Mne nejaké zostali, tak som ich uskladnila v uzatvárateľnej nádobe. Na druhý deň boli stále mäkké a veľmi chutné. Môžete si ich tak urobiť pokojne aj do zásoby. A ak by vám náhodou zostalo viac bryndze, vyskúšajte si k nej pripraviť zdravé a chutné cuketové halušky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste