Aj takto sa dá využiť cuketa. Je vláčna a výborná, nám doma chutí asi ešte viac ako klasická. Robievam mramorovú - do časti cesta pridávam kakao, aby to v konečnom reze lahodilo aj oku, nielen chuťovým pohárikom. Ak máte radi, môžete pridať nasekanú čokoládu, hrozienka namočené v rume, prípadne aj iné sušené ovocie. U nás doma bábovka neprejde bez nasekanej čokolády, ktorej tam musí byť požehnane. A to nielen vo vnútri ale aj na povrchu. Autor: Alena Borchova
Aj takto sa dá využiť cuketa. Je vláčna a výborná, nám doma chutí asi ešte viac ako klasická. Robievam mramorovú - do časti cesta pridávam kakao, aby to v konečnom reze lahodilo aj oku, nielen chuťovým pohárikom. Ak máte radi, môžete pridať nasekanú čokoládu, hrozienka namočené v rume, prípadne aj iné sušené ovocie. U nás doma bábovka neprejde bez nasekanej čokolády, ktorej tam musí byť požehnane. A to nielen vo vnútri ale aj na povrchu. Autor: Alena Borchova
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste