Niečo netradičnejšie, ale za to veľmi chutné. Ak máte radi kysnuté osie hniezda alebo škoricové slimáky, tak odporúčam vyskúšať tento cheesecake s chuťou škorice. Minulý víkend sme mali naplánovaný karneval. Okrem klasických šišiek, chlebíčkov a jednohubiek som rozmýšľala, aký koláčik by som upiekla. Zvolila som tento netradičný a každý chválil. Zožal neskutočný úspech, preto sa chcem s vami podeliť o recept. Autor: Karambola
Niečo netradičnejšie, ale za to veľmi chutné. Ak máte radi kysnuté osie hniezda alebo škoricové slimáky, tak odporúčam vyskúšať tento cheesecake s chuťou škorice. Minulý víkend sme mali naplánovaný karneval. Okrem klasických šišiek, chlebíčkov a jednohubiek som rozmýšľala, aký koláčik by som upiekla. Zvolila som tento netradičný a každý chválil. Zožal neskutočný úspech, preto sa chcem s vami podeliť o recept. Autor: Karambola
Škoricový cheesecake je dokonalý dezert na oslavy, stretnutia s blízkymi alebo počas nedele ako sladká bodka za dobrým obedom. Okrem skvelej chuti poteší aj zaujímavým výzorom, vďaka ktorému sa bude dokonalo vynímať na jedálenskom stole.
Cheesecake skladujte na chladnom mieste – ideálne v chladničke, kde vám vydrží hneď niekoľko dní. Najlepšie však chutí prvé dva až tri dni po príprave. Kakao na dezert aplikujte tesne predtým, ako ho nakrájate a podávate, aby sa príliš neroztopilo.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste