Do väčšiny môjho vianočného pečiva ide žĺtok. Potom sa zastavím a v chladničke mám pohár plný bielkov, no a čo s nimi? Hľadala som recepty, pri ktorých by som spotrebovala iba bielky a objavila som tento recept na vianočný suchár, ktorý je plný mandlí a lieskových orieškov. Je veľmi chutný a na chrumkanie k Popoluške ideálny. Autor: Haanka
Do väčšiny môjho vianočného pečiva ide žĺtok. Potom sa zastavím a v chladničke mám pohár plný bielkov, no a čo s nimi? Hľadala som recepty, pri ktorých by som spotrebovala iba bielky a objavila som tento recept na vianočný suchár, ktorý je plný mandlí a lieskových orieškov. Je veľmi chutný a na chrumkanie k Popoluške ideálny. Autor: Haanka
Môj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste