Zapečený vrkoč z bábiky bol taký nádherný, keď som ho vybrala z rúry, až mi ho bolo ľúto rozkrájať. Pokrájaný bol taký jemný, že sa mi kúsky na tanieri rozplietli, ale to nevadí. Výborná kôprová omáčka dokonale ladila s mäsom. Jedla by som ju aj bez prílohy i bez mäsa, bola naozaj veľmi dobrá. Doteraz som robila omáčku vždy na oleji a teraz som olej zamenila za maslo. Najemno nastrúhaná cibuľa podusená na masle urobila zázračnú zmenu chuti tejto omáčky. Autor: Adkas
Zapečený vrkoč z bábiky bol taký nádherný, keď som ho vybrala z rúry, až mi ho bolo ľúto rozkrájať. Pokrájaný bol taký jemný, že sa mi kúsky na tanieri rozplietli, ale to nevadí. Výborná kôprová omáčka dokonale ladila s mäsom. Jedla by som ju aj bez prílohy i bez mäsa, bola naozaj veľmi dobrá. Doteraz som robila omáčku vždy na oleji a teraz som olej zamenila za maslo. Najemno nastrúhaná cibuľa podusená na masle urobila zázračnú zmenu chuti tejto omáčky. Autor: Adkas
Môj blog: Adkas-tastyfood
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste