U nás doma som nekupovala vianočku už asi 20 rokov. Stále pečiem tento recept, ak ma kopne múza, tak vyskúšam aj nový, ale stále sa vrátim na moju osvedčenú klasiku. S cestom sa pracuje luxusne, je jemná ako pierko a čerstvá, ešte teplá s mašličkou je nebíčko v papuľke. Autor: Naďa I. (Rebeka)
U nás doma som nekupovala vianočku už asi 20 rokov. Stále pečiem tento recept, ak ma kopne múza, tak vyskúšam aj nový, ale stále sa vrátim na moju osvedčenú klasiku. S cestom sa pracuje luxusne, je jemná ako pierko a čerstvá, ešte teplá s mašličkou je nebíčko v papuľke. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Môj blog: Vaření s Tomem
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste