Vodu, soľ, Heru - privedieme do varu. Do vriaceho pomalým prúdom pridávame múku a za stáleho miešania povaríme na okraji sporáku, kým sa nám nezačne vytvárať povlak na hrnci. Do vychladnutého cesta postupne po jednom zamiešame / môžeme aj mixérom / vajíčka a dôkladne vypracujeme na hladké cesto.
Z cesta pomocou vrecka striekame na plech kolieska. Striekame je ďalej od seba, inak sa zlepia a nebudú pekné. Pečieme ich v horúcej rúre (200 stupňov) a keď venčeky narastú teplotu trošku stiahneme (170 stupňov) a dopečieme. POZOR, rúru počas pečenia neotvárať.
Po vychladnutí rozrežeme na polovicu jemným zúbkovaným nožom.
Krém: Z uvedených surovín okrem masla uvaríme hustý puding a po vychladnutí ho pomaly primiešavame do rozmixovaného masla a miešame na najnižšej rýchlosti, aby sa nám krém nezrazil.
Naplníme venčeky a posypeme práškovým cukrom. Najlepšie sú keď aspoň hodinku oddýchnuté v chladničke. Dobrú chuť!