Nikdy som nerobila venčeky, teda odpaľované cesto z mlieka. Robím iba z vody, sú oveľa lepšie a cesto je oveľa krehkejšie. Tieto boli pre kamarátku na oslavu a naozaj sa mi podarili. Pri pečení krásne vyrástli. Akurát som už nestíhala urobiť domácu polevu, tak som kúpila originál polevu na venčeky, ale krém už bol poctivý domáci, vanilkový maslový. Mňam :) Autor: Haanka
Nikdy som nerobila venčeky, teda odpaľované cesto z mlieka. Robím iba z vody, sú oveľa lepšie a cesto je oveľa krehkejšie. Tieto boli pre kamarátku na oslavu a naozaj sa mi podarili. Pri pečení krásne vyrástli. Akurát som už nestíhala urobiť domácu polevu, tak som kúpila originál polevu na venčeky, ale krém už bol poctivý domáci, vanilkový maslový. Mňam :) Autor: Haanka
Môj blog: Pečenie všetkého druhu ORIGINAL
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste