V obchodoch je ťažko zohnať či už sušené, alebo čerstvé droždie, preto som vyskúšala upiecť mazanec bez droždia. Bol fantastický, šťavnatý a zároveň krehký. Bez žiadneho kysnutia, takže bol hotový oveľa rýchlejšie. Autor: Mineralka
V obchodoch je ťažko zohnať či už sušené, alebo čerstvé droždie, preto som vyskúšala upiecť mazanec bez droždia. Bol fantastický, šťavnatý a zároveň krehký. Bez žiadneho kysnutia, takže bol hotový oveľa rýchlejšie. Autor: Mineralka
Každý deň najlepšie recepty a články
zkuste přidat méně, špaldová mouka je jiná :)
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Myslíte, že kdybych chtěla použít špaldovou mouku, tak by to bylo také 250g? děkuji Mirka