Svetlé cesto z klasickej bielej pšeničnej hladkej múky, masla, práškového cukru, z vnútra vanilkového struku, žĺtkov, štipky soli a tmavé cesto zo špaldovej múky, s príchuťou škorice. Bez krému, takže piecť môžete v dostatočnom predstihu a vydrží vám až do Vianoc. Samozrejme, ak ich všetky na posedenie nezjete. Autor: Sladkosti
Svetlé cesto z klasickej bielej pšeničnej hladkej múky, masla, práškového cukru, z vnútra vanilkového struku, žĺtkov, štipky soli a tmavé cesto zo špaldovej múky, s príchuťou škorice. Bez krému, takže piecť môžete v dostatočnom predstihu a vydrží vám až do Vianoc. Samozrejme, ak ich všetky na posedenie nezjete. Autor: Sladkosti
Môj blog: Sladkosti
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste