Kedykoľvek mám v chladničke otvorený kelímok majonézy, rozhodnem sa upiecť tieto koláčiky. Cesto je nádherne jemné a mäkké, pripomína pavučinu a pracuje sa s ním skvele. Použitie majonézy pridáva cestu vláčnosť a výsledné koláčiky sú potom náramne chutné a mäkké. Navyše je to skvelý spôsob, ako využiť zvyšky majonézy, takže nič neplytváme.
Kedykoľvek mám v chladničke otvorený kelímok majonézy, rozhodnem sa upiecť tieto koláčiky. Cesto je nádherne jemné a mäkké, pripomína pavučinu a pracuje sa s ním skvele. Použitie majonézy pridáva cestu vláčnosť a výsledné koláčiky sú potom náramne chutné a mäkké. Navyše je to skvelý spôsob, ako využiť zvyšky majonézy, takže nič neplytváme.
Môj blog: Recepty z mojej kuchyne
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste