Paradajková omáčka bez múky je chutná a diétna. Zároveň nie je príliš ťažká, takže je ideálna ako na obed, tak aj na neskorú večeru. Jej príprava je rýchla a jednoduchá, pričom na recept vám postačí len niekoľko základných surovín.
Paradajková omáčka bez múky je chutná a diétna. Zároveň nie je príliš ťažká, takže je ideálna ako na obed, tak aj na neskorú večeru. Jej príprava je rýchla a jednoduchá, pričom na recept vám postačí len niekoľko základných surovín.
Paradajková omáčka ja univerzálna. Ja ju najradšej robím k špagetám, no hodí sa aj k rôznym druhom mäsa, napríklad ku kuraciemu alebo bravčovému. Na jej prípravu je dôležité použiť zrelé paradajky, ktoré sú mäkké, šťavnaté a majú výraznú chuť.
Hotovú omáčku môžete okamžite podávať. Po vychladnutí ju skladujte v chladničke a skonzumujte do 3 až 5 dní. Keď viete, že ju nestihnete celú zjesť, nalejte ju do pohárov a sterilizujte. Takto vám vydrží niekoľko mesiacov.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste