Vajcia rozdelíme a žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny. Postupne do zmesi zapracujeme preosiatu múku, kakao a prášok do pečiva.
Bielky vyšľaháme na tuhý sneh, ktorý opatrne zamiešame do cesta. Hustejšie cesto nanesieme a urovnáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme približne 20 až 25 minút v rúre vyhriatej na 180° C.
Maslo alebo tuk, práškový a vanilkový cukor vyšľaháme do peny. Pridáme tvaroh, citrónovú šťavu a rum. Všetko dôkladne vyšľaháme. Mandarínky si nakrájame na menšie kúsky a zamiešame do tvarohovej náplne.
V hrnci dáme zovrieť polovicu vody /šťavy/ s cukrom, postupne pridávame druhú polovicu, v ktorej rozmiešame šumienky so Zlatým klasom alebo pudingom a uvaríme mandarínkový redší puding. Odstavíme a necháme vychladnúť.
Po upečení a vychladnutí cesto natrieme tvarohovým krémom. Na vrch nanesieme mandarínkovú polevu a necháme vychladnúť a stuhnúť. Pred podávaním nakrájame zúbkovaným nožom na kocky. Dobrú chuť!