Tak včera sme tu mali popolcovú stredu, dnes máme u nás doma na obed fanky. Z tvarohového cesta. Keď som ich prvýkrát vyskúšala, tak som bola milo prekvapená a od tej doby iné ani nepripravujem. S cestom sa pracuje skvele, vôbec nelepí pri vaľkaní a po vysmažení je veľmi krehké a zároveň vláčne. Vďaka rumu, ktorý sa pridáva do cesta, nenasiaknu veľa oleja pri smažení. Autor: Mineralka
Tak včera sme tu mali popolcovú stredu, dnes máme u nás doma na obed fanky. Z tvarohového cesta. Keď som ich prvýkrát vyskúšala, tak som bola milo prekvapená a od tej doby iné ani nepripravujem. S cestom sa pracuje skvele, vôbec nelepí pri vaľkaní a po vysmažení je veľmi krehké a zároveň vláčne. Vďaka rumu, ktorý sa pridáva do cesta, nenasiaknu veľa oleja pri smažení. Autor: Mineralka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste