Jednoduché a rýchle šamrole z lístkového cesta plnené bielkovým snehom. Bielkový sneh už robím asi 10 rokov rovnaký, nikdy neuberám cukor ani nemením za trstinový alebo hnedý. Veď ak si dám pár trubičiek na Vianoce, tak sa celý svet nezrúti. Vzhľadom k tepelne neupraveným bielkom odporúčam šamrole čo najskôr zjesť :). Ja osobne mám rešpekt pred jedlami zo surových vajec a toto je jeden z mála receptov, kde ich používam, aj to len preto, že mám svoje domáce vajíčka, pretože robiť zákusok z kupovaných surových vajec by som asi neriskovala. Ak si netrúfate použiť surové vajíčka, nájdite si radšej recept, kde sa bielková pena šľahá nad parou. Ja robievam väčšinou takto, je to rýchlejšie a výsledný efekt je skoro rovnaký :) Autor: Janaha
Jednoduché a rýchle šamrole z lístkového cesta plnené bielkovým snehom. Bielkový sneh už robím asi 10 rokov rovnaký, nikdy neuberám cukor ani nemením za trstinový alebo hnedý. Veď ak si dám pár trubičiek na Vianoce, tak sa celý svet nezrúti. Vzhľadom k tepelne neupraveným bielkom odporúčam šamrole čo najskôr zjesť :). Ja osobne mám rešpekt pred jedlami zo surových vajec a toto je jeden z mála receptov, kde ich používam, aj to len preto, že mám svoje domáce vajíčka, pretože robiť zákusok z kupovaných surových vajec by som asi neriskovala. Ak si netrúfate použiť surové vajíčka, nájdite si radšej recept, kde sa bielková pena šľahá nad parou. Ja robievam väčšinou takto, je to rýchlejšie a výsledný efekt je skoro rovnaký :) Autor: Janaha
Môj blog: Recepty z mojej kuchyne
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste