Dve vrstvy cesta a jedna vrstva tvarohového krému vytvárajú dokonalú kombináciu chutí. Dezert je sladký, jemný a v ústach sa doslova rozplýva. Recept naň mám zo starej knihy z roku 1997, no mierne som si ho za tú dobu upravila. Autor: Jitka Smejkalová
Dve vrstvy cesta a jedna vrstva tvarohového krému vytvárajú dokonalú kombináciu chutí. Dezert je sladký, jemný a v ústach sa doslova rozplýva. Recept naň mám zo starej knihy z roku 1997, no mierne som si ho za tú dobu upravila. Autor: Jitka Smejkalová
Jednoduchý a tak dobrý. Presne tak by som opísala tento trojvrstvový koláč, ktorý robím pri rôznych príležitostiach. Veľakrát vtedy, keď máme doma chuť na niečo sladké alebo na sviatky, ako je Veľká noc či Vianoce. Všetkým chutí a zje sa takmer okamžite po upečení.
Príprava koláča je o niečo zdĺhavejšia, no nie je vôbec komplikovaná, preto sa jej nemusíte báť. Pred podávaním dezert nakrájajte na menšie štvorce a nezabudnite ho posypať práškovým cukrom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste