Tento recept je na tradičnú kapustnicu, ktorá je sviatočnou pochúťkou a často sa podáva počas Vianoc. Je to bohatá a sýta polievka pripravovaná z kyslej kapusty, údeného mäsa, rôznych druhov mäsa a korenín. Táto sto ročná receptúra je veľmi obľúbená a na vianočnom stole sa na ňu všetci tešia. Recept je zo starej kuchárskej knihy z pred 100 rokov.
Tento recept je na tradičnú kapustnicu, ktorá je sviatočnou pochúťkou a často sa podáva počas Vianoc. Je to bohatá a sýta polievka pripravovaná z kyslej kapusty, údeného mäsa, rôznych druhov mäsa a korenín. Táto sto ročná receptúra je veľmi obľúbená a na vianočnom stole sa na ňu všetci tešia. Recept je zo starej kuchárskej knihy z pred 100 rokov.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Zajímavý recept, který má ale jednu chybu. Brambory je potřeba vařit zvlášť, v kyselé vodě se neuvari do měkka.