Nadýchaný a výborný na raňajky, desiatu aj večeru. Podplamenník, niektorí ho môžete poznať aj pod názvom podpecník, je tradičný chlebový posúch s chutnou oblohou vo forme bryndze, kyslej smotany, cibule alebo slaniny. My ho máme doma veľmi radi, preto ho pripravujem na pravidelnej báze. Autor: Milada Sumková
Nadýchaný a výborný na raňajky, desiatu aj večeru. Podplamenník, niektorí ho môžete poznať aj pod názvom podpecník, je tradičný chlebový posúch s chutnou oblohou vo forme bryndze, kyslej smotany, cibule alebo slaniny. My ho máme doma veľmi radi, preto ho pripravujem na pravidelnej báze. Autor: Milada Sumková
Podplamenník je výbornou voľbou pre každého, kto miluje slané koláče. Vie skvelo zasýtiť a môžete ho piecť počas celého roka. Zvyčajne ho robím na plech, no z cesta sa dajú vytvarovať aj menšie bochníčky.
Podpecník nechajte vychladnúť. Potom ho nakrájajte na menšie časti a servírujte. A v prípade, že by ste nemali chuť na bryndzu, môžete vyskúšať tento podplamenník so slaninou, cibuľou a smotanou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste