Neviete, čo si uvariť na obed alebo večeru? Vyskúšajte novohradský bravčový plátok, ktorý patrí medzi tradičné slovenské pokrmy. Pripraviť sa dá na viacero spôsobov. My pre vás máme recept so šampiňónmi a lečom. Autor: Jaroslava Fišarová
Neviete, čo si uvariť na obed alebo večeru? Vyskúšajte novohradský bravčový plátok, ktorý patrí medzi tradičné slovenské pokrmy. Pripraviť sa dá na viacero spôsobov. My pre vás máme recept so šampiňónmi a lečom. Autor: Jaroslava Fišarová
K novohradskému bravčovému plátku môžete podávať rôzne prílohy vrátane ryže, zemiakov či zemiakovej kaše. Okrem toho nezabúdajte ani na zeleninový šalát alebo čerstvú zeleninu, ktorá perfektne doplní výraznú chuť mäsa.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste