Tradičná slovenská kuchyňa. Milujem. Okrem bryndzových halušiek máme doma radi aj bryndzové alebo zemiakové pirohy, ktoré robím dosť často, pretože je to obľúbené jedlo mojej dcéry. Niekto bryndzu riedi kyslou smotanou, ja zvyknem riediť mliekom, záleží na bryndzi, na jej hustote. Ja kupujem domácu bryndzu, ktorá je veľmi hustá, takže mlieko úplne postačuje. Nezabudnite ani na osmaženú slaninu, ktorá nesmie chýbať. Autor: Mineralka
Tradičná slovenská kuchyňa. Milujem. Okrem bryndzových halušiek máme doma radi aj bryndzové alebo zemiakové pirohy, ktoré robím dosť často, pretože je to obľúbené jedlo mojej dcéry. Niekto bryndzu riedi kyslou smotanou, ja zvyknem riediť mliekom, záleží na bryndzi, na jej hustote. Ja kupujem domácu bryndzu, ktorá je veľmi hustá, takže mlieko úplne postačuje. Nezabudnite ani na osmaženú slaninu, ktorá nesmie chýbať. Autor: Mineralka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste