Doma sme dostali chuť na niečo sladké, preto som urobila buchty z nadýchaného kysnutého cesta. To som následne naplnila tvarohom zmiešaným so sušenými hrozienkami a jednoduchý sýty obed bol na stole. Autor: Milada Sumková
Doma sme dostali chuť na niečo sladké, preto som urobila buchty z nadýchaného kysnutého cesta. To som následne naplnila tvarohom zmiešaným so sušenými hrozienkami a jednoduchý sýty obed bol na stole. Autor: Milada Sumková
Tvarohová plnka dodáva buchtám skvelú chuť a pritom vie veľmi dobre zasýtiť. Volím ju preto oveľa častejšie ako klasický džem. Ak by ste si však chceli pripraviť tradičné lekvárové buchty, môžete sa inšpirovať týmto receptom.
Hneď po upečení potrieme buchty ešte jednou vrstvou masla, počkáme kým vychladnú, posypeme ich práškovým cukrom a môžeme podávať. Tým, že sú buchty sýte, sú vhodné nielen ako skvelý dezert, ale aj na obed či večeru.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste